«Takk for maten?» – En bok om mat og helse

Takk for maten – Hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker gjør deg syk.
Den dreper dine tarmbakterier!

Denne boka anbefaler jeg på det varmeste til alle som ønsker å forstå sammenhengen mellom maten de spiser og hva slags helse de har. Selv har jeg blitt i mye bedre form – både fysisk og psykisk – ved å lære hvordan jeg steller bra med mine usynlige, men svært så hjelpsomme venner, tarmbakteriene. I tillegg har det vært viktig å utelate de proteinene fra kosten som gir meg forsinket matvareallergi. Denne kunnskapen har hjulpet meg til å helbrede kronisk utmattelse.

Boka behandler komplisert fagstoff på en lettlest, forståelig og informativ måte.

Den største utfordringen her i landet, er å finne mat man kan spise når nesten alt inneholder tilsetningsstoffer og sprøyte­middelrester som ødelegger tarmfloraen og utsetter immun­systemet for daglige belastninger. Jeg drar ofte til Sverige for å handle. Der legger myndigheter og matvarekjedene til rette for bedre og renere mat. Det er på tide at det samme skjer i Norge!
Anne Nielsen, forfatter og foredragsholder.

Én kommentar

  1. Jeg har fått lese denne boken underveis og ble sjokkert over hvordan norske myndigheter tillater seg å gamble med vår helse. Det vites veldig lite om hva slags effekt konserveringsmidler og sprøytemidler har på kroppen, særlig i et langtidsperspektiv og når det gjelder kombinasjoner av disse, og allikevel løper norske myndigheter produsentens ærend, og tillater altfor mye unødvendige konserveringsmidler i vår mat. Alle norske konsumenter bør lese denne boken og gjøre opprør. Ingen som har barn kan tillate seg å lukke øynene for dette. Vi vil ha giftfri mat i hyllene! Nå!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s