Tallenes tale er klar: Vaksinering er utilstrekkelig

Sykehusinnleggelser kunne vært unngått ved bruk av omtrent bivirkningsfrie medikamenter. Å stenge ned samfunnet i stedet for å tilby gode, velprøvde medisiner, kvalifiserer i beste fall til grov uforstand slik jeg ser det.

Vi har hørt at vaksinene skulle gjøre oss trygge – og når vi ble vaksinerte, så kunne samfunnet åpne opp igjen. Vaksinene var trygge og effektive. 

Befolkningen ble vaksinert, men så viste det seg at vaksinene likevel ikke beskyttet godt nok. Mange blir syke og dør av covid – selv om de er vaksinerte. Folkehelseinstituttet vet ikke om vaksinen vil beskytte godt nok mot den nye mutasjonen. Igjen stenger samfunnet ned. Mange mister sitt levebrød og situasjonen er krevende for de fleste. 

Vi bruker vaksiner og sykehusinnleggelser som eneste behandling.

Hele tiden har vi hørt at annen behandling ikke finnes. Bare vaksinen kan redde oss. Dette til tross for at leger over hele verden har behandlet covidsyke med velkjente medisiner som Ivermectin og Hydroxycloroquin både tidlig og seint i sykdomsforløpet – og hindret sykdom og død. Hver gang behandlinsalternativer har blitt etterspurt, har våre helsemyndigheter hevdet at det ikke finnes godkjent og effektiv behandling mot covid. De siste månedene har det imidlertid vært snakk om to nye legemidler som er i produksjon, men Nakstad opplyste i direktesendt webinarsending på onsdag 15.12 at også disse primært er tenkt til sykehusbehandling.

Er det slik i resten av verden? Hva sier tallene om antall døde og vaksinerte i andre land – og hva sier tallene om land som tidlig i sykdomsfasen benytter Ivermectin.

Alle tall er hentet fra VG.no, så du kan logge deg inn og hente dem selv (disse tallene er fra 17.12). Antall smittede pr.100.k innbyggere kan du også finne, men da det er avhengig av antall som testes, anser jeg det ikke som så viktig i denne sammenhengen.

LandBruker IvermectinAntall døde siste 2 uker pr.100kVaksinasjonsgrad i prosent av befolkningenEkstradoser i prosent av befolkningen
Norgenei272,322,7
Sverigenei0,67217.8
Danmarknei2,477,423,7
Tysklandnei6,169,327
Storbritannianei2,468,937
Frankrikenei2,371,323
Østerrikenei8,469,335,1
Japanja077,90
Indiaja0,538.30
Mexicoja2510
Peruja2,4600
Sentral- AfrikajaFra 0 til 0,2Fra 3 til 6,30

Kommentarer:

India: Vi husker hvordan NRK rapporterte om døende mennesker i store mengder da Deltavarianten kom og vi ble fortalt om enorme dødstall i India? India begynte raskt å bruke Ivermectin, og nå har de 0,5 døde pr 100k selv med kun 38% vaksinasjonsgrad og ingen boosterdoser. «De rapporterer ikke fra den fattige landsbygda», hører jeg nå mange si. Nei, årsaken til at vi ikke hører mer fra India i norske medier, er fordi det nå er lave dødstall der.

Japan: Japan er et meget regulert samfunn som vi har tillit til raportene fra. Japan har 0 døde pr.100k. Der har de riktignok en høy vaksinasjonsgrad, men fordi de bruker Ivermectin, har sykdom og smitte forsvunnet og de har ikke hatt behov for en eneste ekstradose.

Storbritannia og alle EU- og EU-styrte land som kun har fokus på vaksinering – slik som Norge, Frankrike, Tyskland og andre, har stor vaksinasjonsgrad, men likevel en stigende sykdomstrend. Det burde fortelle oss i klartekst at denne vaksinestrategien er mislykket.

Gibralter finner jeg ikke på VG.no, men det er kjent at de har en vaksinasjonsgrad på 100%. Men likevel har de måttet stenge ned samfunnet på grunn av stort smittetrykk og overfylte sykehus.

Mexico og Peru er det interessant å se på. De har samme «dødsrate» som Norge og Danmark, men har vaksinasjonsgrad på 51 og 60 – og ingen boosterdoser. Men de bruk Ivermectin. At disse landene som er fattige og har meget dårlige sykehustilbud i forhold til i Norge og Danmark, har den samme dødsraten, burde også fortelle oss at bare vaksiner ikke er tingen.

Hva med Afrika? Sentral- Afrika er den delen av verden der det er lavest vaksinasjonsgrad. Men de bruker Ivermectin i behandlingen av syke. Jeg har ikke nevnt det enkelte land i tabellen over da situasjonen er meget lik i alle disse landene. Kartet under her er en analyse av opplysninger fra John Hopkins University som er «leverandør» av opplysninger til blant annet WHO.

Her ser vi også at de landene som har lavest vaksinasjonsgrad, men bruker Ivermektin, har langt lavere dødstall enn de landene som har høyere vaksinasjonsgrad og ikke bruker Ivermektin.

Dette er et identisk bilde med det du finner om du går inn på VG.no og ser på verdenskartene over vaksinasjonsgrad og deretter på dødstall.

Hva skal til før våre medier blir interesserte og våre myndigheter gir anbefalinger om å begynne å behandle smittede med kjente medikamenter lenge før folk blir så syke at de må legges inn på sykehus?

At ikke det blir sett til andre deler av verden og startet behandling tidlig, er ubegripelig. Min mening er at det i beste fall kvalifiserer til «grov uforstand» å stenge ned et samfunn når tallene viser at sykehusinnleggelser kan unngås ved bruk av velprøvde og omtrent bivirkningsfrie medikamenter.

Det finnes også annen og mer differensiert behandling:

Kardiolog Peter McCullough og American Assosiation of Phycisians and Surgeons har laget en behandlingsprotokoll du kan laste ned her

Fra Front Line Covid-19 Critical Care Alliance kan du laste ned deres forebyggende- og behandlingsprotokoll .

Dr. Shankara Chetty fra Sør-Afrika har behandlet flere tusen pasienter og kan sees i intervju med Zoia Zakariasdotter i den svenske serien Modige Mennesker. Han har en helt annen og virksom tilnærming, har ikke mistet en eneste pasient og meget få har blitt innlagt på sykehus.

Hurdal 19.12.21

Eva Fjeldstad

Sosionom, homeopat, ernæringsveileder og forfatter av bøkene «Takk for maten?» og «Takk for maten!»

3 kommentarer

 1. «Tallenes tale er klar: Vaksinering er utilstrekkelig»
  Her tar du opp dette med medisinering og det er veldig bra, Men hvorfor tok du ikke med FabiFlu (Favipiravir)? Dette legemidlet er også tilgjenglig i Norge og det virker enda bedre mot sykdommen enn de to andre du nevner fordi de er mer forebyggende mens FabiFlu virker når man har blitt syk. Vi har resepter på disse medisinene og har de liggende i vårt medisinskap i tilfelle vi skulle bli syke. Og vi er selvfølgelig ikke vaksinert med denne teknologiske injeksjonen som er frivillig, men som myndighetene presser på for å få oss til å ta.
  Det er forøvrig et svært godt skrevet brev til Kjerkhol du har skrevet. Er det mulig at jeg også kan sende det til disse som du har sendt det til? Jeg har forsøkt å sende brev både til Stoltenberg og til Nakstad uten at det virker som om de kommer fram. Jeg har også utfordret Fredrik Solvang til å lage en Debatten-sending med f.eks. Peter Dvergsdal, men har ikke fått svar på det heller.

  Liker

  1. Hei og tusen takk for fin kommentar. Grunnen til at jeg ikke nevnte FabiFlu er at jeg ikke visste noe om denne medisinen da jeg skrev det innlegget. Men nå har også jeg FabiFlu i skuffen:-)
   Ja, send gjerne det du ønsker dit du ønsker. Det viktigste er at disse opplysningene kommer fram til flest mulig mennesker.
   Ha en god helg.
   Beste hilsener fra Eva

   Liker

   1. Tusen takk for svar! Dette høres bra ut ang FabiFlu. Grunnen til at jeg nevnte den spesielt at Dvergsdal sier til meg at ivermectin og Hydroksyklorokin er mere forebyggende mens Favipiravir er mer behandlende. Dette er oversikten jeg fikk av han:

    Fabi Flu, Virkestoff: Favipiravir. Bruksområde: HINDRER FORMERING AV NESTEN ALLE LUFTVEIS VIRUS og RNA VIRUS.
    (Dette er ikke registrert preparat enda men lovlig for leger å foreskrive. Denne kan skaffes fra Apotek1-kjeden mot resept.)

    Plaquenil, Virkestoff: Hydroksyklorokin
    Bruksområde: HEMMER ALLE VIRUS Å TRENGE INN I KROPPEN. (forebyggende middel)

    Scatol, Virkestoff: Ivermektin
    Bruksområde: HEMMER ALLE VIRUS Å TRENGE INN I KROPPPEN (forebyggende middel)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s